1999  2000 2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016
Januari ~ Februari ~ Mars ~ April ~ Maj ~ Juni ~ Juli ~ Augusti ~ September ~ Oktober ~ November ~ December

Januari 2007


28/1
Tänk vad tiden går fort när man har roligt. Nu har den här helgen gått och det är en ny jobbvecka i morgon igen!

I helgen har vi inte gjort någon speciellt. I går var vi upp till Ånge och tittade efter en ny soffa. Eftersom vi har väääldigt trångt i vårat vardagsrum så är det svårt att passa in en soffgrupp där, men vi har funderingar på att köpa en hörnsoffa med: tre - hörn - en sitts, vilket vi tror skulle passa.

I morgon skall jag ta med mig hundarna, för jag har beställt tid hos veterinären för att titta på en tand på Hanna. På hennes vänstra framtand har toppen gått av och ena sidan av tanden börjar "ljusna", jag vill att en veterinär skall säga om någon åtgärd behöver göras eller om vi skall låta den vara.

På fredag skall Linda operera bort sina halsmandlar p g a att hennes logoped har remitterat detta.
Usch, det blir nog inte så kul och det blir ju synd om "tussan", men vi måste ju lita på logopeden när hon säger att det skall bli lättare för Linda i flera avseenden.


21/1
Nu har Lasse och jag varit bort till morfar. Först var vi ute och gick en timme och sen gick vi in till morfar och fikade (!!!)

I går var jag på brukshundklubben mest hela dagen, det var instruktörsträff där och vi var ett litet gäng på 7 st. som satt och gick igenom kursutbudet för i år. Köket (jag och Ingrid) bjöd på en 3 rätters lunch, så ingen orkade nästan göra något mer sen efter maten.

Nu tänkte jag uppdatera broderisidan, med ny bild på det jag håller på med, men det blir bara suddigt för mig, jag vet inte vad jag skall göra!!! Jag provar en gång till att ta några nya bilder annars så ger jag upp, då får dom bli suddiga.

Linda är just nu hos favvo-kusinen Jenny  och Sandra står och tittar på pappa när han spelar dator, nu efter att vi har kommit hem.

I morgon börjar arbetsveckan igen och allt blir som vanligt.

För resten så har ju årsmötet på goldenklubben varit så nu är jobbet där över för denna gång, vi får se om det blir något mer i fortsättningen.


16/1
Passar på att skriva lite i min dagbok nu när jag är hemma och "vabbar".

I helgen som var började Linda kräkas som bara den. Och på lördag kväll var hon jättekonstig hon yrade och svimmade några gånger. Det var jätteläskigt för hon bara ramlade ihop och sen reste hon på sig igen. Söndagen var lugn, så på måndag gick hon i skolan igen.
Nu i natt var det Sandras tur. Hon satt i sängen och ropade på mig, hon var full av kräks över allt.
Så det var bara att kliva upp och byta lakan och skura hela golvet. Sen fick hon ligga i våran säng för att få vara nära mamma.

Jag ringde just till jobbet och talade om att jag blir hemma i morgon också för hon bara sover och är alldeles borta hon också.

.....Stackars barn, man lider med dom när det blir så här, det är ju självupplevt så man vet hur jobbigt det är.....

Nu skall jag gå och sätta mig och handarbeta litet innan jag skall ställa mig vid strykningen!

I kväll skall jag åka med Linda till ridningen, första gången efter jul.

I morgon är det årsmöte i Goldenklubben, Medelpadssektionen. Jag har ju suttit som sekreterare nu i två år (första året på låtsas eftersom dåvarande sekreterare aldrig var där).
Men nu har jag sagt ifrån mej både det uppdraget och även uppdraget som sammankallande i kökskommittén här hemma på brukshundklubben.

Det skall bli skönt att ha ett år utan några uppdrag, kunna vara mycket med familjen och försöka träna så mycket hund som det bara går!


13/1
Nu har en arbetsvecka gått igen. Jag har varit till Uppsala några dagar och jobbat fredagen som vanligt. När man har varit borta så där några dagar kändes det som om fredagen skulle vara en måndag när man var på jobbet som vanligt igen.

Jag måste säga att jag tror att Linda måste ha kommit i puberteten nu fast hon bara är 11 år. Hon är så "lynnig", ena stunden skall hon kramas och nästa stund skäller och bråkar och smäller i dörrar. - Ja, man får nog börja vänja sig kan jag tro, jag fick höra häromdagen att det kommer att bli värre några år innan det blir bättre igen.......onej, onej.

I dag tog jag med mig hundarna och åkte till morfar och gick där borta en sväng. Det var härligt väder nu när det finns en gnutta snö på backen. En och annan bild blev ganska bra. Men jag måste konstatera att det är inte lätt att knäppa kort på Hanna, hon far och flyger som vanligt och det går nästan inte att få henne att stå still ens.

Jag glömde skriva en sak, nu löper båda tjejerna så nu blir det ingen promenad med några pojkar på ett par veckor!!!


6/1
I dag ringde Kristina och undrade om vi inte skulle gå en sväng, absolut sa jag och vi drog iväg till skogen.
Direkt började Melvin "hänga" efter Hanna, så man skulle kunna trott att det var en gummisnodd mellan dom.
Det är lugnt säger jag, hon löper inte och skall inte göra förrän om mins 14 dagar, och med den tron var vi ute och gick i ca 1 ½ timme......................


 
Så här såg pojkarna ut den mesta tiden av våran promenad.


Då jag hade lite batteri i kameran han jag bara få stillbilder på Hanna och Melvin innan kameran lag av.

------------Framåt kvällen började jag ana ugglor i mossen då jag hittade en röd PRICK på mattan.
Oj, oj, oj, minuterna efter var det ingen tvekan, HANNA LÖPER. Stackars, stackars Melvin vilken retning han fick vara med om idag.


1/1-2007
I dag är första dagen på det nya året.
I dag har vi gjort mest ingenting..  gått en sväng med hundarna, fått besök av Lasses äldsta syster och bara varit inne och myst.

Jag har mest suttit i soffan och broderat, det känns skönt att ha haft en så avslappnande och skön jul som det har varit, men, det känns INTE skönt att man skall jobba i morgon!!!!

Jag skall jobba tre dagar och sen vara ledig fredag igen så det blir ju en mjukstart iallafall. I morgon skall Lasse vara hemma med barna och på onsdag och torsdag skall dom gå på fritids, det är tur det för Linda håller på att klättra på väggarna hon..

I alla fall så har jag nu tömt "dagboken" min på allt, och skall börja om på en ny "kula", mest är det för att jag har så lite utrymme kvar att fylla och så känns det bra att börja om nu när det är nytt år.

I går var vi ju hos Lasses föräldrar tillsammans med hans syskon och familjen, det var lugnt och mysigt det också, morfar var med han också förresten. Det var ju bra att han kom så han slapp sitta ensam.


31/12
Ja, nu är det sista dagen på året....

Solen strålar, det är härligt väder ute (förutom all blankis överallt).
I dag när vi, jag, Lasse och Linda försökte oss på dagens promenad gav vi upp och gick bara en kort sväng genom skogen, det var glashalt över allt.

I veckan som gått har hela familjen skjutit på dygnsrytmen.. till och med barnen är uppe till ca 01.00!!! (Sandra alltså, och det trots att vi halv 11 sa till båda barna att dom skulle sova)
 
Vi bara slappar, slöar, spelar spel och så försöker jag även sy en del... nya bilder under broderier kommer senare.

Till er alla från oss alla
GOTT NYTT ÅR